Vespa Primavera 70th Anniversary Edition

Vespa Primavera 70th Anniversary Edition 

Het Italiaanse merk Vespa bestaat dit jaar 70 jaar. Om dit te vieren wordt er een special edition van de Vespa Primavera uitgebracht. Het bekende model van de Primavera wordt opgefraaid met een prachtige nieuwe kleur Azzururo 70. Tegelijkertijd wordt de chromen klapdrager aan de achterzijde gemonteerd en wordt het geheel voorzien van eigentijdse maar super-originele buddy-seat met knallende bies rondom. Een set antracietkleurige velgen maken het geheel compleet.

Deze speciale uitvoering wordt in april verwacht en gaat € 3599,- kosten.

Mocht u toch graag als eerste op deze prachtige 70th Anniversary Edition van dit speciale model rijden dan kunt u hem alvast reserveren. Deze first-buyers zijn verzekerd van een zeer interessante aanbieding in de vorm van een 2-tal gratis accessoires. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een origineel windscherm, chromen valbeugelset, alarmset, kettingslot, Urbano-beenkleed, helm; de keuze is geheel aan u.

Wij als Vespa Premium dealer zijn altijd verzekerd van voldoende Limited Editions en worden als eerste door de Vespa-fabriek beleverd.

   

Vespa Sprint S(sport) 2016

 

Tijdens de EICMA motorbeurs in Milaan werd de nieuwe Vespa Sprint S onthuld.
Zoals de naam al doet vermoeden is dit de sportieve uitvoering van de toch al niet slome Vespa Sprint.

De Sprint S heeft de matgrijze kleur Titanio, bekend van de populaire Vespa S modellen uit 2012.
Tevens is hij voorzien van speciale zwarte velgen met een gepolijste buitenrand, waardoor er nog een sportiever tintje ontstaat. Ook de buddyseat is speciaal gestikt en een prachtige striping is aangebracht op de zijschermen.

De Vespa Sprints S wordt leverbaar in zowel de 25km als 45km uitvoering. Prijs € 3499,-

3 Jaar garantie op Sym scoooter

 

3 + 5 Jaar garantie op Sym scooters

Vanaf 1 januari 2016 geeft SYM 1 jaar extra garantie op alle 50cc voertuigen en 3 jaar extra op alle voertuigen boven de 100cc (mits in bezit van volledig onderhoudsschema, onderhoud uitgevoerd door erkende dealer en het voertuig mag niet meer dan 30.000km (50cc) of 100.000km (>100c) hebben afgelegd. Zo ben je 3 of 5 jaar zorgeloos onderweg met de betrouwbaarheid van SYM! 


De belangrijkste voorwaarden van deze extra garantie:
- Het volledige onderhoudsschema opgenomen in de gebruikershandleiding dient nauwkeurig opgevolgd te worden door de klant, over de gehele looptijd van de garantieperiode.
- Alle onderhoudswerkzaamheden dienen te worden uitgevoerd door een officiële SYM dealer met originele SYM onderdelen.
- Het voertuig mag niet meer dan 30.000km (50cc) of 100.000km (>100cc) hebben afgelegd en het mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden (zoals bijvoorbeeld koerierdiensten). Normale slijtage en onderhoudswerkzaamheden zijn uitgesloten. 

          

Vespa Vakmanschap

 

Zie hier hoe de Vespa LX / GTS is ontstaan. Van tekentafel tot productiemodel

Vespa LX en S 125cc met 3V motor: 1 liter benzine--> 55km rijden!!

Een lichte facelift voor de Vespa LX en S 125cc voor 2012. Qua uiterlijk lichte veranderingen in de claxonneus, treeplankmat en velgenset, welke nu standaard zijn voorzien van zwarte exemplaren.

Motorisch is er echter een revolutionaire wijziging, namelijk de 3V oftewel 3-kleps motor. Deze nieuwe motor heeft 3 (twee inlaatkleppen, een uitlaatklep) in plaats van de oorspronkelijke 2 kleppen. Tevens is de 3V motor voorzien van een nokkenas liggend in soepele rollagers, een lager motorgewicht en een verfijnd timingsysteem van ontsteking. Dit zorgt voor een schonere verbranding en dus lage CO-waarde en een lagere benzineconsumptie.
Het vermogen is 11.6pk bij 8250 toeren/m en een koppel van

10,7 Nm koppel aan 6.500 toeren, waarden die garant staan voor een voldoende snedige acceleratie en een topsnelheid van dik 105 km/u.

 

Vanaf heden verkrijgbaar bij Arjan Broekhof Scooters. De LX125  voor Eu 4169,-

en de S125 voor Eu 4269,- excl. rijklaarmaken

 




 

Topper van de week

De stoere Vespa Sprint Sport (Euro 4!!)     

Verkrijgbaar in 25km en 45km uitvoering en in de kleuren: Titanio (matgrijs) en Matgeel.

Standaard voorzien van grote 12 inch zwarte velgen, meegespoten beenset, digitaal dashbord, chromen oppakbeugel en stoer 2 persoons-zadel.

Normale Prijs € 3789,-. Nu voor € 3499,- Uit voorraad leverbaar en met 2 jaar Dealergarantie

Alleen leverbaar bij de erkende Vespa-dealer.